Natuvital Sweden

Natuvital erbjuder kosttillskott med fokus på vätskeersättning, vitaminer och mineraler. Sedan 2006 har Natuvital varit specialiserade och ledande inom elektrolytlösningar. Med Världshälsorganisationens (WHO) recept för vätskeersättning som utgångspunkt* har vi skapat unika produkter för särskilda ändamål med fokus på hög kvalité och god smak. Produkterna har noggrant utformats för att hjälpa till att ersätta vätskor och elektrolyter som förlorats på grund av t.ex fysisk aktivitet. Våra produkter är lätta att förbereda och förtära var som helst, du tillsätter endast vanligt vatten.

Med utmärkt smak erbjuder vi en rad olika varumärken och smaker som håller högsta kvalité.

Våra produkter distribueras huvudsakligen i Skandinavien i mer än 1000 butiker online och offline.

Affärsidé:

“Vi ska erbjuda marknadens bästa och mest kompletta vätskeersättningslösningar. Detta innebär att våra recept och produkter håller högsta kvalitet med den bästa smaken som skapar en stark “värde-för-pengarna” känsla hos våra användare. “

Vision:

“Natuvital ska genom att vara en unik specialist med ett enkelt och tydligt erbjudande alltid vara det självklara valet för konsumenten inom vätskeersättning.”

 

*Det recept för vätskeersättning som WHO utvecklat för användning i så kallade u-länder har varit vår inspirationskälla när vi på Natuvital skapat våra produkter. Våra produkters Formula skiljer dock sig från WHO:s och de har inte godkänts eller sanktionerats av WHO. Produkterna är inte heller avsedda för exakt samma ändamål.

Ert varumärke?

Vill du marknadsföra ditt eget märke? Skapa en anpassad smak? Vi erbjuder private label lösningar baserat på  din idé och önskemål. Vi kan hjälpa dig att utveckla recept och smak. Vi kan också  hjälpa dig med design och artwork. Kontakta oss för mer information.

Team natuvital

Robert Malmqvist
CEO

Martin Månsson
CTO

Jesper Jurell
Sales Manager

Simon Andreasson
Social Media Manager

Dr. Charlie Attariani
International Sales Director